Wednesday, January 16, 2008

Shopping

Nu-i de mirare ca fetele sunt atat de fashioniste cand peste tot sunt numai magazine de fete pline de haine, pantofi, genti, accesorii, toate formele, modelele si culorile posibile si imposibile. E o adevarata placere sa mergi cu o fata la cumparaturi!

6 comments:

 1. Shhh! Nu te mai plange atata, intamplator si mie imi place sa merg la cumparaturi :D ... ba chiar sunt mai rau ca o fata :))

  ReplyDelete
 2. Sa mergeti cu noi la cumparaturi e ca si cum noi ne-am uita cu voi la meciurile de fotbal sau la box :D

  ReplyDelete
 3. Jalane7:18 PM

  Lasa k am fost la cumparaturi cu baieti care faceau exact ca fetele. Trageam de ei sa iesim de acolo ca ma plictisisem :P Evident era vba de adidasi, mingi de fotbal, treninguri sau chestii de genul asta (altfel uhm...ar fi fost ceva in dezordine :P)

  ReplyDelete
 4. si mie imi place la cumparaturi dar eu ma misc repede! de exemplu parcurg un mall in juma' de ora in schimb prietena mea ar sta o saptamana sa se plimbe prin toate magazinele!

  ReplyDelete
 5. Shanana9:49 PM

  bai, nu ziceai ca nu mai ai prietena :(( ?

  ReplyDelete
 6. :)) adevaru' e ca mi-a dat papucii de cateva ori si cand am pus pe blog desenu asta:http://smokingcoolcat.blogspot.com/2007/12/mi-am-recuperat-papucii.html am crezut ca a fost RASPUNS FINAL dar n-a scapat asa usor! :D

  ReplyDelete