Tuesday, January 15, 2008

Ninge cu brazi!

Craciunul a trecut si romanul, gospodar din fire, isi face curatenie in casa asa ca ce rost are sa se chinuie cu bradu' in lift sau, mai grav pe scari, ca sa-l duca la ghena cand poate sa-l arunce direct pe geam?!? Efort minim, rezultate maxime: deschizi geamu' si HOP a disparut bradu'! Oare cat respect au acesti oameni pentru cei din jurul lor?
CIVILIZATI-VA ODATA!!!

7 comments:

 1. Jalane6:13 PM

  OMG pe bune? :)) eu mi l-am infipt afara in curte in zapada :D. Daca il trage careva de motz peste gard sa il puna pe foc bine, daca nu o sa il aruncam la primavara.
  Dar daca stau sa ma gandesc e cam nasol la blocuri cu bradul ca lasa numai ace in urma daca e uscat :| desi pana la ghena (care e pe fiecare palier dak nu ma insel nu?) n-ar trebui sa fie o problema...
  Si like...what..acum e un covorash de brazi uscati in jurul blocului sau cum? :D

  ReplyDelete
 2. esti norocoasa ca ai curte si poti sa mai pastrezi bradu, pacat ca nu poate prinde radacina (din cate stiu...)

  momentan e doar un brad mare si stufos aruncat in gradina de la scara mea si unu la vreo 2 blocuri distanta... dar cred ca asta e doar inceputul! ia sa te uiti prin gradinile blocurilor!

  ReplyDelete
 3. In Germania asa e traditia lor.
  Cad brazii de zici ca ninge cu ei.

  ReplyDelete
 4. eee deci ne aliniem si noi la normele europene :))))

  ReplyDelete
 5. Greeras12:32 AM

  Eu as fi de acord sa il arunce pe fereastra atat timp cat nu trece nimeni pe sub fereastra si apoi sa se duca si il ia frumos de mot si sa il care la ghena - sa cari un brad pe cine stie cate etaje poate fi greu.However , daca nu fac asa , atunci il consider a fi un lucru complet necivilizat.

  ReplyDelete
 6. ai vazut ce a patit fulgerica? si el a vrut sa arunce bradul pe geam ...

  ReplyDelete
 7. vaaai! saracu' fulgerica bine ca n-a patit-o mai rau

  http://fulgerica.com/2008/01/14/cosmar-de-weekend/

  ReplyDelete