Saturday, April 04, 2009

Gigi Becali arestat

Trebuie sa spun cateva lucruri despre arestarea lui Gigi Becali, eveniment care se afla pe buzele tuturor:

1. Este PRAF IN OCHI!!! singurul scop al acestui scandal este distragerea atentiei de la un alt scandal, poate ati auzit de el... doi si-un sfert, Popoviciu, ascultari de telefoane... va spune ceva? un lucru e sigur: arestarea lui Becali a fost comandata de la un nivel foarte inalt, poate de catre aceasi oameni care aveau de suferit in scandalul doi si-un sfert.

2. Intr-o tara in care legea e doar un cuvant din dictionar, sa-ti faci singur dreptate e singura solutie. Daca Becali se ducea la politie credeti ca isi recupera vreodata masina?!?

3. O fi el taran si isi repara Maybach-ul cu ranga dar chiar a facut mult bine si a ajutat multi oameni: dupa inundatii cand guvernul trimitea materiale de constructii la 2-3 familii, Becali a construit un sat intreg! Sunt rechini mult mai mari si mai rai decat Becali iar strazile sunt pline de criminali si violatori cercetati in stare de libertate.

Becali are multi sustinatori si mai ales multi bani si va iesi basma curata, asa ca FREE GIGI!

Filmul cu prinderea celor care i-au furat masina: [aici]

4 comments:

  1. punkeru4:07 AM

    free gigi lolol
    sa putrezeasca in puscarie mafiotu asta.
    "sa ti faci singur dreptate e singura solutie" si te mai intrebi de ce o ducem asa rau, cum plm sa gandesti asa???
    distragerea atentiei de la alt scandal??? iar lol pai nu tot procurorii au deschis scandalul?? adica aia ce l au legat pe cioban??

    octav, e bine ca dau bani la saraci, donez la teledonuri si imi ajut prietenii cand au nevoie ca altfel stiu ca as fi avut probleme daca te as incinge, dar asa sunt sigur ca ma ierti

    ReplyDelete
  2. nu cred ca a facut nimic rau prin faptul ca i-a prins si caftit nitel pe cei care i-au furat masina! a gresit ca nu i-a dus la politie si intr-adevar in timpul uramaririi ar fi putut fi prinsi la mijloc si oameni nevinovati...

    in rest, arestarea lui becali ramane doar un show mediatic

    ReplyDelete
  3. Swifter11:40 PM

    Bai nu ai cum sa ii iei apararea unui om ca gigi bai nas ... pana mea asta a injurat mult prea multi oameni ca sa nu pateasca nimik ... acum doar l-au prins la inghesuiala cu criza asta (de seaca lacurile) si il indoaie .... e cat se poate de evident insa ca nu o sa ii faca prea multe .... cat ca e un cover story pt un alt scandal .... nush ce sa zic ... cred ca pur si simpla intamplare ... e si normal ca scandalul cu gigi sa fie mai mediatizat ca audienta e mult mai importanta.
    La ce s-ar uita un cioban din munti la un scandal politic de care nu au habar (doi si-un sfert) sau la GIGI Becali pe care il recunoasc si oile! e clara treaba ...

    ReplyDelete
  4. E facatura, dar sa dea Dumnezeu sa nu le iasa planurile. Sa iasa Becali din inchisoare si sa le arate lor! Free Becali!

    ReplyDelete