Wednesday, January 06, 2010

Buget 2010

Cand in sfarsit sacul statului a ajuns la fund, de unde se gandesc sa taie prima data? Din invatamant?!? Adevarul e ca oricum scoala nu se mai face asa ca mi se pare normal sa dea afara nu stiu cate mii de profesori. Eu zic sa desfiintam scoala de tot si inlocuim cu magazine legale si bordeluri, macar stim un lucru!

3 comments:

  1. eu unul sunt de acord cu statul...pe jumatate cel putin. invatamntul ar trebui sa fie schimbat dar nu cum vor ei cel putin.

    oricum mie mi se pare amuzanta situatia: profesorii faceau greva pentru marirea slarilor- raspunsul statului ii baga in concediu fortat apoi mai anunta si concedieri in randul profesorilor- acum profesorii intra din nou in greva dar de data asta pentru a-si pastra locuriile de munca.

    cum sa nu iubesti tara asta, cand peste 5 ani lumea tot pd-l-ul o sa-l vrea la putere.
    suntem o tara de masochisti si nimic mai mult :)

    ReplyDelete
  2. Punkeru7:47 PM

    dintre toate tarile din UE noi si bulgarii avem cei mai multi angajati la stat !!!! cehia ungaria si polonia acum 8 ani cand au intrat in UE au inchis tot ce mergea pe minus si au dat afara 40% din angajatii statului si s a ridicat nivelul de trai imediat ! NU mai suntem in comunism sa aiba STATUL grija de noi si sa ne dea de munca. Octav, nu ai nici o treaba cu politica dar mereu iti dai cu parerea pe blogu asta al tau.... ramai la ceea ce sti sa faci mai bine si lasa prostiile ca nu ai dreptate

    ReplyDelete
  3. nr de angajati trebuie subtiat da' nu incepi cu profesorii!!! stiai ca elena udrea are 63 de consilieri personali? nu crezi ca acolo ar fi trebuit umblat mai intai?...

    ReplyDelete