Tuesday, December 15, 2009

Ninge iar

Zapada a venit mai devreme anul asta decat anul trecut, a nins intr-una si bineinteles ca a paralizat Bucurestiul, cateva minute de drum s-au transformat in cateva ore. Cele mai sigure mijloace de transport raman metroul si mersul pe jos, cu toate astea cred totusi va maine ma risc sa ies cu bicicleta.
desen pentru: gingergroup.ro

7 comments:

  1. Jalane1:08 AM

    R u nuts?! Atunci fa si tu o poza, sau macar un desen, sa vad si eu cum aratai pe bicicleta la -5 grade si cat de lungi erau turturii ce-ti atarnau din nas :)))

    ReplyDelete
  2. toaoGEO10:08 AM

    to Jalane: vrei sa spui turturii ce-i vor atarna din "octav" ... =))

    ReplyDelete
  3. toaoGEO10:12 AM

    Serios, Nass, daca iesi cu bicicleta ai doua optiuni. Fie vei fi ucis de vre-una din miile de masini care acum NU AU FRANE, fie vei ucide tu vre-un pieton caci siiiigur nu vei avea nici tu frane :)

    ReplyDelete
  4. pana la urma am iesit ieri cu bicicleta, m-am echipat, am mers cu mare grija (numai pe trotuar) si n-am avut probleme! doar ca azi stratul de zapada e prea mare... sin-am cum sa ies :(((

    deci si azi merg pe jos pana la serviciu

    ReplyDelete
  5. punkeru4:57 PM

    ne am intors in timp?? inca ai bicicleta?? sau cumva ti au cumparat una noua si nu ai pus pe blog vestea cea mare?!?!?!?!?!????????

    ReplyDelete
  6. inca nu mi-am luat bicicleta noua dar cu toate astea am TREI biciclete acasa: una mai veche ppe butuci, una a lu' bursuc si momentan si una a lui Vlad :D

    ReplyDelete
  7. punkeru7:19 PM

    bine zis momentan, nu ca in curand ar fi a ta, in curand NU va mai fi !!!!!!!!!!!

    ReplyDelete