Singurul lucru mai scarbos decat un caltabos sunt DOI caltabosi.
Ingrediente: ficat, rinichi, plamini, carnea si grasimea de la capul de porc, slanina de la git (gusa), sorici, carnea fiarta, splina si condimente. Pofta buna!
reteta nu e buna....si daca e facut klumea....e chiar bun.....prajit, cu muratura.....dar daca oamenii sunt incuiati si nu stiu sa experimenteze lucrurile noi...atunci banuiesc ca nu o sa le placa asa ceva...all good
acelea sunt ingredientele pentru toba, daca nu ma insel. Caltabosii se fac cu orez, si cum spunea cineva mai sus, sunt foarte buni prajiti si cu ceva gogonele.
Eu nefiind fan porc, mananc selectiv. Din toate specialitatile, imi pla doar soriciul, lebarul si, desigur, sarmalele. In rest yuck. N-as manca toba, piftie, caltabos, carnati sau ce o mai fi nici de m-ai pica cu ceara!
Asa fac romanii de sarbatori : baga in ei ca in spitalul de urgenta :))
ReplyDeletereteta nu e buna....si daca e facut klumea....e chiar bun.....prajit, cu muratura.....dar daca oamenii sunt incuiati si nu stiu sa experimenteze lucrurile noi...atunci banuiesc ca nu o sa le placa asa ceva...all good
ReplyDeletepoate nu stiti unde se indeasa toate ingredientele descrise de tine Octav...
ReplyDeleteAi uitat ingredientul de baza,adik matul gros!!!!!
ReplyDeleteacelea sunt ingredientele pentru toba, daca nu ma insel. Caltabosii se fac cu orez, si cum spunea cineva mai sus, sunt foarte buni prajiti si cu ceva gogonele.
ReplyDeleteEu nefiind fan porc, mananc selectiv. Din toate specialitatile, imi pla doar soriciul, lebarul si, desigur, sarmalele. In rest yuck. N-as manca toba, piftie, caltabos, carnati sau ce o mai fi nici de m-ai pica cu ceara!
ReplyDeletecaltabosu pute mai rau decat cacatu`
ReplyDeletece-am gasit eu e doar una din sutele de retete de caltabos, una mai scarboasa ca cealalta
ReplyDeletecum ziceam cand eram mic: "cine papa caltabos, face cacatu' gros!" :)))
in afara de plamani si splina nu vad nimic carbos acolo..
ReplyDeletei take it you wouldn't fancy some haggis :-))
ReplyDelete