Sunday, December 27, 2009

Bad Santa

Singurul lucru mai scarbos decat un caltabos sunt DOI caltabosi.

Ingrediente: ficat, rinichi, plamini, carnea si grasimea de la capul de porc, slanina de la git (gusa), sorici, carnea fiarta, splina si condimente. Pofta buna!

10 comments:

  1. Asa fac romanii de sarbatori : baga in ei ca in spitalul de urgenta :))

    ReplyDelete
  2. Anonymous1:50 AM

    reteta nu e buna....si daca e facut klumea....e chiar bun.....prajit, cu muratura.....dar daca oamenii sunt incuiati si nu stiu sa experimenteze lucrurile noi...atunci banuiesc ca nu o sa le placa asa ceva...all good

    ReplyDelete
  3. poate nu stiti unde se indeasa toate ingredientele descrise de tine Octav...

    ReplyDelete
  4. Eububu4:47 AM

    Ai uitat ingredientul de baza,adik matul gros!!!!!

    ReplyDelete
  5. acelea sunt ingredientele pentru toba, daca nu ma insel. Caltabosii se fac cu orez, si cum spunea cineva mai sus, sunt foarte buni prajiti si cu ceva gogonele.

    ReplyDelete
  6. Jalane10:59 PM

    Eu nefiind fan porc, mananc selectiv. Din toate specialitatile, imi pla doar soriciul, lebarul si, desigur, sarmalele. In rest yuck. N-as manca toba, piftie, caltabos, carnati sau ce o mai fi nici de m-ai pica cu ceara!

    ReplyDelete
  7. punkeru1:28 AM

    caltabosu pute mai rau decat cacatu`

    ReplyDelete
  8. ce-am gasit eu e doar una din sutele de retete de caltabos, una mai scarboasa ca cealalta

    cum ziceam cand eram mic: "cine papa caltabos, face cacatu' gros!" :)))

    ReplyDelete
  9. Anonymous5:03 AM

    in afara de plamani si splina nu vad nimic carbos acolo..

    ReplyDelete
  10. elisa8:04 PM

    i take it you wouldn't fancy some haggis :-))

    ReplyDelete