Saturday, July 18, 2009

Cum frate, n-ai blog?

Nu sunt eu marele expert in blogging dar trebuie sa va spun ca ma doare ochiu' cand vad ce se intampla in blogosfera asta. Pe langa multitudinea de bloguri complet labarnice si neinteresante, vad tot mai multe bloguri unde cratima e o necunoscuta, nu zice nimeni ca nu poti scrie despre cacaturi dar macar scrie corect. Blogosfera a devenit intr-adevar o oglinda a societatii romanesti... nici aici nu avem scapare...

4 comments:

  1. genial postul "wannabe blogerului" tau.pe de-o parte am ras in hohote de imbecilitatea scrierii si pe de alta parte am plans stiind ca e ATAT de adevarat.fix la asta se rezuma 80% din bloguri.felicitari pt o observatie obiectiva,as always!!

    ReplyDelete
  2. UberCat5:06 PM

    Stimate domnule, eu va inteleg demersul si il sprijin, dar sa nu uitam ca si dumneavoastra mai aveti mici scapari ... mai ales in ale englezismelor :)

    ReplyDelete
  3. cred ca am avut foarte mici scapari si oricum ma stept ca cititorii mei sa ma corecteze dar aici nu e vorba de scapari ci de un adevarat trend

    ReplyDelete
  4. Una este sa gresesti si alta sa consideri acel limbaj ca fiind corect. Astfel de persoana renunta repede la blog, astfel de persoana iti navigeaza blogul, cel mai probabil te baga pe unde vrea el. Trebuie sa ne obisnuim cu ei.

    ReplyDelete