Saturday, May 02, 2009

Free Comic Book Day

Free Comic Book Day is a single day - the first Saturday in May - when participating comic book shops across North America and around the world give away comic books absolutely FREE to anyone who comes into their stores: www.freecomicbookday.com
thanx VRT

La noi nu exista Comic Book Stores, cu atat mai putin Free Comic Book Day... eu sunt pregatit sa trec cu vederea toate acestea si ofer cadou o revista de benzi desenate (SpiderMan de la Corint Junior) celui sau celei care ne convinge printr-un comentariu ca ar trebui sa existe si la noi o astfel de zi.

11 comments:

  1. Categoric că ar trebui să existe o astfel de zi şi la noi. Şi înainte de ziua revistelor de benzi desenate gratuite, ar trebui să existe magazine de benzi desenate. Motivele sunt lesne de înţeles, şi anume, în ultima perioadă se dezvoltă nişa asta pe la noi- şi o face într-un sens bun, aş adăuga eu şi există deja un public consumator destul de important. Toate comic shop-urile autohtone ar trebui finanţate de cineva cu un suflet zbătăitor imens şi un portofel pe măsură, care să creadă în chestia asta şi să privească benzile desenate ca pe o artă miniaturală urbană.


    mbun. şi ziua benzilor desenate gratuite ar trebui să existe fiindcă aduce voie bună, e o bună strategie de a răspândi flagelul comicsurilor şi fiindcă toate lucrurile gratuite sunt mişto. :D

    ReplyDelete
  2. La noi ar trebui sa existe un "Red Nose Day - Comic Relief" - ca in Anglia, comicii strang bani pentru o cauza nobila, intr-un anume weekend din martie a fiecarui an, aparand gratis la televizor, toata ziua. Cred ca este intr-o duminica.

    ReplyDelete
  3. punkeru4:25 AM

    eeeeeeee pulaaaaaaaa

    ReplyDelete
  4. @punkeru bun motiv si frumos argumentat

    ReplyDelete
  5. @lulu m-ai convins! :) ai argumentat f frumos si chiar ai dreptate. vb pe mess sa vedem cum facem cu premiul :)

    @marius bojor thanx for the tip

    @punkeru maaare nasos

    ReplyDelete
  6. Anonymous12:47 AM

    U really need more support dude... ;)

    ReplyDelete
  7. i take that as a compliment

    ReplyDelete
  8. @webzro thanx :)

    ReplyDelete
  9. I am a big fan of comic books. I have an entire collection, and I’m thinking of starting my own comic book. It’s a great way to express yourself.

    ReplyDelete
  10. comics are acctually the first form of written communication... remember those primitive drawings inside caves?

    ReplyDelete
  11. I love reading comic books, especially when they involve Superman and his adventures.

    ReplyDelete