Wednesday, May 27, 2009

Ziua Bloggerilor Bucuresteni

Ziua Bloggerilor Bucuresteni
Sambata 30 mai @ Casa de Cultura a Studentilor
(Calea Plevnei nr.61 - in spatele Operei)


Evenimentul organizat de Biblioteca Metropolitana si Ministerul Tineretului se anunta chiar interesant, va fi un adevarat "festival de blogging". Pretextul acestui eveniment e implinirea a 550 de ani de la atestarea Bucurestiului, asa ca sambata asta, blogurile vor prinde viata si se vor manifesta prin muzica, dans, teatru, fotografie, stand-up comedy, benzi desenate, handmade, jonglerii, prezentari de tot felul si multe-multe altele.

Programul festivalului: [aici]
PS: voi avea si eu o mini-expozitie asa ca va astept!
PS2: am onoarea de a expune alaturi de Pisica Patrata si Comics.CevaMarunt

4 comments:

 1. Pai daca se lasa cu expozitii de-ale tale venim si aducem si prieteni!

  ReplyDelete
 2. a fost desltul de multa lume, media de varsta foarte mica (muulti copii de liceu), au lipsit cu desavarsire blogerii mari si chiar si mijlocii...

  evenimentul in sine a fost interesant... mai ales piesa de teatru a celor de la MASCA, expozitiile au fost apreciate (carti postale, foto si bineinteles comics :), pe scena s-au perindat dj, dansatori de street dance si dansatoare din buric... tentative de stand-up comedy... per total as da nota 8 evenimentului.

  dar ZIUA BLOGGERILOR BUCURESTENI e un titlu mult pre generos, s-ar fi potrivit mai bine ZIUA CATORVA OAMENI CU DIVERSE TALENTE CARE PRINTRE ALTELE AU SI BLOG SI STAU SAU NU IN BUCURESTI :)))

  oricum voi participa cu placere si la anu' :)

  ReplyDelete
 3. :) numele l-au ales ca să rupă gura târgului, că doar nu-i ţineau pe provinciali p-afară.

  ReplyDelete