Monday, March 16, 2009

Fundul Monetar International

Ce nevoie aveam noi de un imprumut de la FMI?... pai noi nu prea aveam nevoie... dar avea nevoie FMI-ul sa inventeze niste bani asa ca a gasit niste amarati (adica noi) pe care ii va imprumuta cu bani digitali (un cuvant pompos pentru bani INEXISTENTI), bani pe care amaratii ii vor emite fizic (adica ii vor crea din NIMIC), contribuind printre altele si la cresterea inflatiei. Dupa un timp, amaratii vor fi nevoiti sa returneze imprumutul, umfland si mai mult Fondul Monetar International. Ori asa, ori Zeitgeist ala o arde aiurea! (NOOOT). Ce se va intampla cu banii la noi? In primul rand vor fi furati de cativa mari mahari, in al doilea rand vor fi furati de cativa mahari mai mici iar in al treilea rand se vor face cateva investitii proaste si ineficiente (in cel mai pur stil romanesc) si se vor construi 10-15 km de autostrada. Romania, te iubesc!

3 comments:

  1. discutia de la TV era parca legata de faptul ca am putea contracta un imprumut, nu ca e iminent sa se intample asta.

    dar, da, parca vad ca discutia merge in directia asta doar pentru a ne obisnui cu ideea ..

    ReplyDelete
  2. eu am inteles ca discutiile oficiale au inceput de destul timp iar negocierile sunt destul de avansate... va fi un nou episod in care Romanica va fi abuzata sexual de "occident"

    ReplyDelete
  3. Si nu doar abuzata sexual, caci se pare ca vor urma 3 ani de criza, scumpirea carburantilor si concedieri in masa. Oricum toti incearca sa repuna pe picioare piata de credite, adica sa devenim sclavii bancilor, yet again. Iar romanasii nostrii abia asteapta sa mai faca niste credite la banci, ca deh tre sa continuam sa fim sclavii bancilor... Cititi aici mai multe informatii http://www.newsreport.ro/articole/Eveniment/3855331/FMI-Urmeaza-scumpiri-la-carburanti-falimente-somaj-si-trei-ani-de-criza.html?tk=xx725xz9797z1

    ReplyDelete