Saturday, March 14, 2009

Traiasca fratia ungaro-romana!

Eu sunt de acord ca presedintele Ungariei are doar o putere simbolica dar chiar asa?!? De ziua nationala a Ungariei sa nu-l invite nimeni la vreo manifestare oficiala sau eveniment la el in tara?!? Pai cred si eu ca saracu' om se plictisea si a vrut si el sa-l bage cineva in seama. A incercat mai intai sa ajunga in Serbia (la Voevodina), apoi in Slovacia, dar oficialii de acolo l-au facut sa se razgandeasca (i-au dat JET, mai pe romaneste). Noroc cu UDMR-ul care il invitase la noi in Romanica! Desi baietii rai de la Bucuresti nu i-au permis accesul cu avionul, nenea Laszlo Solyom, s-a ambitionat si a venit cu masina, pana in Harghita unde a participat la nu stiu ce eveniment. N-am absolut nimic cu romanii de etnie maghiara, dar ungurii sa stea in plm la ei in tara si sa fluture acolo steagul Ungariei!

Si ce e CEL MAI GRAV e ca in cererea oficiala, inaintata de oficialii unguri catre cei romani, acestia anuntau vizita Presedintelui Ungariei in "autoguvernarea Harghita" (traducere din self-government). Daca s-ar fi dat curs acestei note oficiale ar insemna sa recunosti TOT ce contine acel document, inclusiv "autoguvernarea" Hargitei, idee inventata de niste unguri care se plictisesc!!! Si daca vreti sa ma acuzati de nationalism, n-aveti decat s-o faceti!

Mai multe pe site-ul realitatea [aici] si pe site-ul adevarul
[aici]

2 comments:

 1. Anonymous1:55 AM

  Mesaj important pentru bloggerii din Capitală!  Pe 30 mai sărbătorim Ziua Bloggerilor Bucureşteni (ZBB). Vor avea loc concerte, video-proiecţii, târguri de blogging, expoziţii, vânzări de produse ale bloggerilor, petreceri etc.

  Informaţii şi înscrieri pe ZBB-2009.RO.

  ReplyDelete
 2. Daca ar fi Antonescu in viata nu mai indrazneau aia sa zica "auto-guvernare". Cat tupeu la bozgorii aia.

  ReplyDelete