Monday, March 09, 2009

Cine e si ce face?

Dupa cum spuneam: frumosul meu blog s-a calificat in primele 20 de bloguri la Roblogfest asa ca a inceput o NOUA runda de vot. Daca m-ati votat prima data va fi cu atat mai usor sa ma votati si a doua oara, daca nu m-ati votat la prima runda ACUM e sansa voastra sa va spalati pacatele. Trebuie sa va faceti cont... stiu ca e greu sa completezi cateva casute cu nume, prenume si alte tampenii greu de retinut dar daca o faceti veti fi intampinati in Rai de 70 de virgine, 2 babe si un negru suparat! Salam Alekum!

Click aici sau pe bannerul Roblogfest din dreapta ca sa ma votezi!

10 comments:

  1. Anonymous3:39 PM

    Obama? :)

    ReplyDelete
  2. the one and only!

    ReplyDelete
  3. Anonymous8:08 PM

    daca Obama te voteaza m-am bagat si eu :))

    ReplyDelete
  4. Anonymous5:37 PM

    Bai, asta,martalogu asta care-l votati voi,de sa da el foarte "smokingcoolcat"...l-a prins fratili vostru sambata cu gagicuta lui in autobuz. Si la cat de cool e el dom'le ,cand fata i-a zis : "nu taxezi?" ...:))) ,mister COOL scoate un bilet ratb din buzunar cu lacrimi in ochi si direct io m-a spart de ras si am zis ca-l zic al toata lumea si ma tin de cuvant. HAHAHA!

    ReplyDelete
  5. ai, asta,martalogu asta care-l votati voi,de sa da el foarte "smokingcoolcat"...l-a prins fratili vostru sambata cu gagicuta lui in autobuz. Si la cat de cool e el dom'le ,cand fata i-a zis : "nu taxezi?" ...:))) ,mister COOL scoate un bilet ratb din buzunar cu lacrimi in ochi si direct io m-a spart de ras si am zis ca-l zic al toata lumea si ma tin de cuvant. HAHAHA!

    ReplyDelete
  6. :)))) ardicles cand te prind iti rup si celalalt deget mare

    jur ca a fost singura data cand am compostat si asta numai pentru ca m-a obligat raluca

    ReplyDelete
  7. Ba...creca te cred(em),dar zi-mi de ce ai varsat o lacrima de crocodil?

    ReplyDelete
  8. GO CAT GO CAT! un vot si de la mine...

    ReplyDelete
  9. Anonymous8:38 PM

    te-as vota dar cand se intra pe roblogfest te intreaba de alte conturi si se intra intr-o referinta circulara, daca nu ai inca cont pe unul din celelalte site-uri, mai bine ai intreba cum pot vota cei care nu au cont in Metropotam, Coolio si company...dar ti-au vazut site-ul

    ReplyDelete