Monday, October 27, 2008

Concurs: Portretul sefului

"In urma rezultatelor putin peste mediocre din ultimele 3 luni ma voi gandi la analizarea posibilitatii de a propune spre discutie eventualitatea putin probabila a unei scaderi simbolice a penalizarii."

Cu postul asta particip la concursul PORTRETUL SEFULUI de pe mazgalici.ro. A fost o ocazie buna sa-mi aduc aminte de vremea cand eram seful unui mic departament cu o populatie totala de 2 persoane peste care se instalase domnia Regelui NAS, o dictatura confortabila si imbelsugata dar nu lipsita de revolutii si rascoale populare ale Bursucului Neprielnic, aflat in inferioritate ierarhica. Aici puteti urmari un mic episod dintr-o zi obisnuita: [video] si mai jos vedeti biroul pregatit pentru un nou locatar al biroului:

6 comments:

  1. Anonymous9:01 PM

    e prea mult loc frate :)

    ReplyDelete
  2. dar ati observat ce primire calduroasa? flori, mesaj de bun venit; eeeeee?

    ReplyDelete
  3. Anonymous6:26 PM

    Bai aici e Bursucu...deci in primul rand nu era dictatura, nu era regele nas, si alte abureli de genu asta...eu eram sarea si piperul departamentului, si rascoale facea Nas - Nas, cine s-a urcat pe birou in Cotroceni si a dat cu picioru in cutia de carduri!? TU, si nu eu, deci nu mai informa aiurea lumea, ca te ia mama dracu :))

    ReplyDelete
  4. vedeti ce trebuia sa indur?

    ReplyDelete
  5. Anonymous10:21 AM

    fain biroul aranjat asa ... mai mult shui decat feng

    ReplyDelete
  6. Foarte tare, felicitari pentru ca ai castigat. :D

    ReplyDelete