Thursday, March 20, 2008

We have a winner!

Iata (cu intarziere ce-i drept) rezultatele concursului de plastelina: cu 18 voturi din 29 exprimate, castiga detasat opera lui comakid. Pe locul 2, cu 10 voturi este opera mea proprie si personala (varianta C) iar pe locul 3 cu 1 vot se claseaza ghostcriss (varianta B).
Dupa cum stiti, n-am avut premiu pentru castigator, in schimb am avut pedeapsa pentru pierzatori. Pedeapsa propusa de comakid (cred ca stia ea ceva) a fost ca acestia sa-si faca poza imediat dupa ce s-au trezit si asta e ce a iesit:

16 comments:

  1. Anonymous2:47 AM

    ce mutre avem:)))

    ReplyDelete
  2. felicitari castigatorului...si ahahahahahaha ce mutre aveti :))))pai lasa ma ca nu e frumos sa vezi o fata imediat ce s-a trezit..mai bine va vedem pe voi =))

    ReplyDelete
  3. Anonymous11:20 AM

    Exact! Barbatii abia treziti sunt dragutzi. Femeile abia trezite sunt URATE! Am riscat ceva.... :D

    ReplyDelete
  4. Anonymous11:23 AM

    Ahahha acum am vazut "sleepingcoolcat" =))

    ReplyDelete
  5. trebuie sa mentionez ca e crima curata sa-ti faci poza cu blitz cand tocmai te-ai trezit! am facut vreo 7 poze pana am reusit sa tin ochii deschisi :)

    ReplyDelete
  6. Anonymous3:18 PM

    de aia aveai ochi de extraterestru:P?

    ReplyDelete
  7. Anonymous5:25 PM

    super reusite :D
    astept urmatorul concurs, poate particip si eu :))

    ReplyDelete
  8. da, ma gandeam si eu sa particip da ma tin pe loc 2 lucruri.. 1- in loc de vre-un personaj mi-e ca imi iese vre-o cladire, vre-un zgarie nori, ceva :)) si 2-doamne, cum sa ma vada cineva cand abea m-am trezit? :)))))

    ReplyDelete
  9. Anonymous7:28 PM

    kitty imi place puiul de perna :P :))

    ReplyDelete
  10. Anonymous7:39 PM

    Cand ai propus pedeapsa am vrut sa zic ca n-o sa fie asa haios daca nu ai parul mare si implicit in toate partile dimineata.
    But I was wrong. This IS funny!! :))))))

    ReplyDelete
  11. Anonymous8:29 AM

    Nice:D

    ReplyDelete
  12. deja ne gandim la urmatorul concurs, daca vreti puteti propune urmatoarea tema, puteti propune si premiu sau pedeapsa! :D si cine rade la urma rade mai bine.

    iar poza asta a iesit chiar bine, ma gandesc sa-mi fac o poza cand ma trezesc dupa o noapte luuunga de tequila atunci sa vezi fata de extratrestru :))))

    ReplyDelete
  13. :))) octav, ai putin masochism in tine.. sa rezisti sa-ti faci 7 poze (si cu blitz). Un profesor de-al meu spunea: O femeie cu adevarat frumoasa, este aceea care dimineata, cand doar ce s-a trezit arata superb, fara tonele de machiaj pe care si le pune dupa aceea. Daca nu ai luat-o la fuga cand ai vazut-o dimineata, inseamna ca e frumoasa. Asa ca va rog sa daramati mitul acela cum ca femeile nu sunt frumoase dimineata, daaa?

    ReplyDelete
  14. @rox-pai exact aici sta problema...nu toate femeile sunt frumoase dimineata..defapt chiar foarte putine sunt..stii..e o vorba "noaptea regina, dimineata ruina" :))) se aplica multora din pacate.

    ReplyDelete
  15. Anonymous6:53 PM

    Cum adica tema urmatoare? Ai uitat de unde a pornit battle-ul??? PERSONAJUL TAU!!! ring a bell?

    ReplyDelete
  16. Anonymous12:25 AM

    nu sunt toate si nu tot timpul urate mah!

    ReplyDelete