Wednesday, October 17, 2007

A venit toamna...

Adio vreme frumoasa, tenesi curati si zile lungi de vara! Bine ati venit baltoci, umbrele si intuneric... Oficial venise mai demult dar pentru mine toamna vine cand trebuie sa renunt la bermude si trebuie sa scot de prin ascunzisuri hainele groase, asa am dat peste o bluza de prin liceu, de cand purtam haine foarte largi si ascultam R.A.C.L.A. si Wu Tang Clan (nu ca acum n-as face-o!)

4 comments:

  1. Anonymous1:37 PM

    Mda, a venit frigul.
    Si a venit si un tag de la mine:
    http://www.mariussescu.com/blogosfera/tag-ul-cu-intrebari-si-raspunsuri/#more-441
    De raspuns la 10 intrebari!

    ReplyDelete
  2. Anonymous3:31 PM

    exact acelasi lucru mi s-a intamplat si mie acum o saptamana... am inceput sa port hainele de acum cativa ani... ( si acum imi sunt f. largi ) si sa ma intrebe lumea de unde le-am cumparat ca sunt misto si cat costa... :|

    ReplyDelete
  3. Anonymous3:20 AM

    Vaaaai fratele meu a avut şi el perioada “LĂLÂI” (cum zice mama hainelor largi) :))) Şi acum, nevoit fiind să poarte haine mai „normale” la serviciu, în weekend se mai răsfaţă din când în când cu câte o pereche de pantaloni largi sau un hanorac de vreo 5 persoane, aşa :P Ahhhh... şi mi-am amintit.. avea nişte pantaloni largi pe care şi-i făcuse el... "şaolini" le ziceam la cât de largi erau :)))) (Îmi place mult faţa din al doilea desen... e dulcică aşa şi pare chiar entuziasmată hihi)

    ReplyDelete
  4. Anonymous4:22 PM

    ce frumos i-ai facut mutrele!! parca-s eu dimineata cand gasesc cu ce sa ma imbrac:))
    Keep up the good drawing:D

    ReplyDelete