Tuesday, October 27, 2009

Got NET?

Ideea pentru acest desen, care a aparut in revista ON Vodafone, a fost inspirat de amicul Ardicles, care sustinea ca lumea e atat de dependenta de internet incat daca ar ramane fara, ar intra in sevraj!

7 comments:

  1. Asa e ... ce ne-am face fara net ... pentru siguranta imi mai fac vre-o doua abonamente pentru net mobil, ca sa fiu sigur ca pot sa fiu conectat la "realitate" ori cand si ori unde. Foarte tare desenul.

    ReplyDelete
  2. eu am stat departe de internet mobil ca macar cand nu sunt acasa sa nu stau pe net :))

    ReplyDelete
  3. Anonymous3:10 PM

    :)) Foarte tare desenul....i can see it happening!

    ReplyDelete
  4. HAha ce tare e graffiti cu logo-ul de la twiter :))

    E un episod din South Park din seria 12, "Over logging", exact cu subiectul asta - cum ar reactiona lumea daca s-ar opri internetul. E ft haios si trist de adevarat. http://www.southparkstudios.com/episodes/166179/ Eu zic ca merita sa te uiti la el :)

    ReplyDelete
  5. @Gabi

    mi-ai dat de lucru in seara asta ;) chiar nu ma mai uitasem de ceva timp la South Park

    ReplyDelete
  6. Anonymous9:52 PM

    :)) cum zice si Designerul, fara net am fi practic pe nicaieri. tare desenele, keep up the excellent work!

    ReplyDelete
  7. Jalane11:23 AM

    OMG sper sa nu ajungem asa... Prietenul meu e cam addicted si nu-mi place asta. Adevarul e ca sunt chestii misto pe net, dar nici sa exagerezi nu e bine. Faza e ca e si necesar (ex: Mail pt facultate, lucrari etc). Ca altfel as incerca sa nu intru o perioada sa vad ce se intampla. My guess e ca o sa avem mai mult timp pt iesit & other stuff. Doar k mai vine si iarna...:(

    ReplyDelete