publicatii

Istorii Pontice in benzi desenate: Tomis

Poetul Ovidiu e personajul principal care spune pe scurt istoria cetatii antice a Tomisului, Constanta de azi. 10 povesti incepand cu intemeierea coloniei grecesti, cucerirea de catre romani, povesti cu batalii, razboaie si gladiatori, incheind cu Constanta interbelica. Albumul face parte dintr-un proiect mai amplu al Muzeului de Istorie Nationala si Arheologie Constanta finantat prin AFCN. 

Scenarii: Cristian Cealera. Benzi desenate de Octav Ungureanu, Alexandru Ciubotariu, Stefan si Bogdan Buturuga.  
Istorii din '89 in benzi desenate
PRIMUL album de benzi desenate despre decembrie 1989 publicat in Romania, cel mai MARE ALBUM COLECTIV de benzi desenate (39 de autori) si cel mai VOLUMINOS (212 pagini de benzi desenate). Totul sub egida Muzeul Judetean de Istorie Brasov. Un album chiar deosebit pe care am avut sansa sa il propun directorului Muzeului de Istorie din Brasov si apoi bucuria sa-l vad publicat. Am facut parte din echipa care a coordonat proiectul alaturi de Alexandru Ciubotariu, Ioana Schiopu si Nicolae Pepene. Cu ocazia albumului am ilustrat si eu cateva amintiri personale cat si o poveste a tatalui meu din timpul evenimentelor din decembrie 1989.

Albumul se gaseste in librarii sau se poate comanda online de [aici]
Urmatorul Cadru 
Un album-experiment desenat de nu mai puțin de 10 autori români. Fără scenariu stabilit înainte, fără vreo direcție impusă! Fiecare autor a desenat un cadru, după care a dat mai departe, următorul fiind obligat să continue acțiunea și să finalizeze cadrul sau în mai puțin de 24 de ore, după care să dea mai departe.
72 de pagini de acțiune, umor și surprize la tot pasul, desenate de Toma Alexandru, Alexandru Ciubotariu, Vlad Forsea, Robert Obert, Andrei Moldovan, Xenia Pamfil, Ionuț Popescu, Valentin Sava, Alexandru Talambă și Octav Ungureanu.

Publicat de LexComics in mai 2016. 

Pret: 35 de lei
Comanda aici: www.lexshop.ro 


Zobb, un extraterestru in Bucuresti
Timp de patru ani, intre 2009 si 2013, revista Sapte Seri a publicat saptamanal 186 de episoade din aventurile lui Zobb. Micutul extraterestru a devenit astfel unul din cele mai longevive seriale de banda desenata din Romania dupa anii '90. Gratie editurii HAC!BD, aventurile lui Zobb au fost stranse la un loc, intr-un album compact de comics.

Format: 160x120mm
100 pag, 186 episoade

Pret: 32 lei + taxe postale
Comanda aici: www.zobb.ro


SmokingCoolCat Comics
Editie limitata cu o selectie din cele mai tari desene recente de pe frumosul blog, cu rubrici ca SCC Comics, Naked Monday, Roach Coach si bineinteles Sex Jokes.

Format: A5, 24 de pagini
Nerecomandat persoanelor sub 18 ani

Pret: 10 lei + taxe postale

Comanda aici: smokingcoolcat arond yahoo.com


Personaje

Album de buzunar cu 100 de personaje reale de pe strazile din Bucuresti, de la metrou sau de la coada la Posta.


Publicatie editata in 2010 cu ocazia expozitiei de la Street Delivery

Format: A6, 16 pagini
Pret: 7 lei + taxe postale  

Comanda aici: smokingcoolcat arond yahoo.com Adevarul despre ACTA

Carticica de 16 pagini a cate un episod in format webcomic, componenta a unei campanii de informare a delegatiei social-democrata romana din Parlamentul European.

Poate fi citita integral [aici]


Mai multe benzi desenate romanesti se pot comanda aici: www.revistacomics.ro/librarie

1 comment:

  1. Multumesc pentru interes! Gasiti in librarii sau puteti comanda online doar albumul "Istorii din 89 in benzi desenate" (unde ma regasesc si eu printre cei 39 de autori). In rest... nu prea mai am in format tiparit...

    ReplyDelete