Tuesday, May 05, 2015

Tinerete fara batranete - o noua revista de benzi desenate!


Făt Frumos devine supererou de benzi desenate Science-Fiction în primul număr al revistei TFB (Tinerețe fără bătrânețe) * publicația se lansează sâmbătă 9 mai, la ora 13:30 în cadrul East European Comic Con de la Romexpo, pavilionul C3, mai exact.

Noua revistă de benzi desenate reinterpretează basmul ”Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”, într-o cheie science-fiction, Făt Frumos, pe care îl cunoaștem din basmul lui Petre Ispirescu, rătăcind acum pe o motocicletă zburătoare într-o lume postapocaliptică. El caută remediului ce poate salva omenirea de la dispariție: tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte.

Scenariul este semnat de scriitorul Marian Coman care, împreună cu editorul Mihai Ionașcu, dezvoltă universul HAC! și mai nou pe cel din TFB. Lumea imaginată de cei doi prinde viață prin desenul lui Bogdan Chelaru, în vreme ce culoarea îi aparține artistului plastic spaniol Daniel Rosa Duran.

TFB este al doilea titlu periodic al EdituriiHAC!BD  și, la fel ca revista Harap Alb continuă (HAC!), va apărea într-un format de 185x264mm, o dată la 2 luni și costă doar 6.9 lei. Incepând din 15 mai revista va fi disponibilă la centrele de presă din toata tara și poate fi comandată, alături de alte benzi desenate românești de pe: www.supererou.ro.

No comments:

Post a Comment