Monday, June 30, 2014

Cum a fost la Bucuresti ComicsFest 2014

Multumim foarte mult tuturor care ne-ati vizitat in acest weeked. Speram ca v-ati simtit bine si mai ales ca ati plecat inarmati cu multe benzi desenate! 

Ce a insemnat Bucuresti ComicsFest 2014:
Au fost expusi peste 40 de autori de benzi desenate, au participat 6 reviste (Harap Alb continua, Revista Comics, Great Snake, Terapie de Basm, Dezarticulat, Sefeu), 4 edituri (Mandragora, HAC!BD, Casa Radio, Jumatatea Plina), s-au putut cumpara cele mai noi albume romanesti (Profetia Urbana, Tara Desenata, Cei de dincolo, Mickey pe Dunare, Mac, Magicieni, HERBS Team), cat si aparitii mai vechi (Ionita Tunsu, Elabuga, Ciutanul, Legendele Dacilor, ComicsCevaMarunt, Toate panzele sus, Dim Dunareanu)  Au fost si comics-uri cu supereroi la standurile Rabit Comics si ComicBookCity si boardgames de la Taraba de Jocuri.


Am avut 4 lansari (Zobb, un extraterestru in Bucuresti cel de al treilea titlu al HAC!BD, HAC#11, Zbeng si Zbantui si RevistaCOMICS nr.21). Pe peretele lateral al galeriei a aparut o noua Pisica Patrata iar in jur de 12 autori prezenti au desenat cu markerele Posca pe un mare mesh publicitar reciclat, intr-un meci de benzi desenate pe doua echipe - rosu si negru:

 
Au venit si reprezentanti ai Sibiu ComicsClub si chiar 3 autori bulgari, initiatorii Muzeului Benzii Desenate din Ruse, Bulgaria. Ne-au onorat cu prezenta si maestrul Puiu Manu, Dodo Nita, Serban Andreescu si Veniamin Chitu. Ne vedem si la anul!

 Mai multe poze aici, aici si aici

Multumim gazdelor noastre primitoare de la Saint Ink

No comments:

Post a Comment