Thursday, December 13, 2012

Harap Alb continua #2

Aventurile lui Harap Alb continua in revista de benzi desenate cu acelasi nume. Daca in primul numar ati citit inceputul basmului si ati aflat cum a ajuns Miron zis Gerila sa aiba superputeri, in numarul 2 al revistei, Harap Alb infrunta Ursul si Cerbul, puteti afla originile lui Lardea zis Flamanzila cat si o noua poveste cu Gerila. Incepand cu data de 15 decembrie, numarul 2 al revistei va fi disponibil la chioscurile de ziare din tara sau poate fi comandat de pe site: www.harapalbcontinua.ro 

Joi, 20 decembrie, la ora 19:00, sunteti invitati la evenimentul de lansare al numarului 2, unde puteti achizitiona revista, postere si stickere iar doritorii pot lua autografe de la Ilustratorul lui Harap Alb -  Andrei Moldovan." Lansarea va avea loc la Galeria Saint Ink din Bucuresti, str. Doamnei nr.3.

Pentru mai multe informatii si imagini inedite din revista urmariti pagina facebook.com/revistaharapalbcontinua

2 comments:

  1. Anonymous12:43 PM

    Cum mai, Lardea?!:D:D

    ReplyDelete
  2. :) toate personajele au si nume "reale". de exemplu pe Gerila il cheama Miron dar i se zice Gerila. Flamanzila e Lardea, Ochila - Haiganu si tot asa... la fel cum pe Superman il cheama Clark Kent asa si supereroii din "Harap ALb continua" au nevoie de nume reale si nume de supererou.

    ReplyDelete