Tuesday, July 22, 2008

NAKED Monday ep. 21

Cu ocazia acestui desen cu astronauti si planete, Bursuk (aka Bursukul Neprielnic) ma informeaza de existenta unei a zecea planete in sistemul nostru solar. Se pare ca sumerienii au descoperit-o si studiat-o cu mult timp in urma si de abia acum stiinta moderna i-a ajuns de la urma. Planeta se cheama Nibiru (in traducere din sumeriana: "Planeta Zeilor") si reintra in sistemul nostru solar o data la fiecare 3600 de ani (NASA si alte centre de cercetare confirma mai mult sau mai putin aceste lucruri), mai mult de atat, cica la data de 21 decembrie 2012, cand se va implini un nou ciclu, aceasta micuta planeta va fi atrasa de gravitatia in schimbare a Pamantului si va intra in coliziune cu acesta, cauzand bineinteles sfarsitul lumii(link)! Vizionare placuta!

8 comments:

  1. dadadad si io am auzit de faza asta da cica din 2010 vor aparea o rasa de extraterestri pe pamant care ne vor ajuta sa evitam coliziunea. Ei vin in zbor de pe planeta porconia si nu au nici un fel de nava spatiala pt ca sunt porci zburatori, d-aia apar mai greu ca ei saracii ar fi venit mai repede dar vin "pe jos" :))

    ReplyDelete
  2. apropo de sfarsitu lumii...
    e secta asta ciudata care crede ca extraterestrii vor aparea sa ne salveze de sfarsitu lumii...care va avea loc in anul...2001. :|


    s-a intamplat ceva acum 7 ani si nu m-am prins eu?!

    ReplyDelete
  3. extraterestrii sunt peste tot in jurul nostru! ai mers vreodata cu metroul? :))))

    ReplyDelete
  4. nilu trilu rilu
    brasovenii cu eterna lor problema cu bucurestiu'
    Vezi ca asta e blog pt descretirea fruntilor ":|" asa ca daca mai intri p-aici lasa si tu un coment amuzant poate iti iese si tie ce ai in fund!

    ReplyDelete
  5. Anonymous7:11 PM

    Vom fi bine :D

    ReplyDelete
  6. Anonymous1:32 AM

    ne-ai lamurit

    ReplyDelete
  7. Anonymous1:28 PM

    dezastre pot sa se tot intample, dar sfarsitul lumii nu vine decat peste mult, mult timp. stati voi linistiti ca probabil nu se va intampla in decursul vietilor noastre.

    dupa nostradamus cica o sa se intample abia prin anul 3797. si cred ca nici atunci.

    ReplyDelete
  8. n-as fi atat de sigur...

    pe masura ce omenirea se dezvolta impactul pe care il are asupra planetei creste exponential! acum am ajuns sa reproducem BIG BANG-ul?!?

    nu-mi fac griji pt ceva anume dar viitorul mi se pare destul de nesigur...

    ReplyDelete