Sunday, June 15, 2008

PenSULA pe candidati

Trebuie sa facem si putina politica, pentru ca pana la urma rezultatul alegerilor ne influenteaza. N-o sa incerc sa va conving sa va duceti la vot, fiecare e liber sa faca ce vrea dar e dreptul nostru si de ce sa nu profitam de el? Cand Sorin Oprescu o sa iasa primar si o sa faca ceva nou si frumos in Bucurestiul asta o sa simt ca am avut si eu legatura cu asta. Un primar independent e exact ce avea nevoie Bucurestiul, acum sa vedem daca va reusi sa se impuna in fata partidelor...
www.sorinoprescu.ro
PS: artistii pun pensula pe candidati: aici

8 comments:

  1. Anonymous6:25 PM

    oprescu e cel mai bun primar pentru bucuresti in momentul acesta dar imediat ce o sa castige o sa reintre in psd

    ReplyDelete
  2. oprescu e independent .. o p**a. psd bucuresti e un mare cacat, in general.

    ReplyDelete
  3. Anonymous12:54 AM

    o avea el in spate PSD,dar de ce sa nu ii dam o sansa si lui sa traga ponoasele? ca de PD-L m-am saturat cat au tras 4 ani.. si-asa la mine in sectorul 6 dintre Darabont si Poteras a trebuit sa ajung tot la PDL-ist,pentru ca dintre doua rele...e greu sa alegi. am inteles ca ar fi iesit Oprescu,sa vedem ce o face si asta..
    oricum,mergeti la vot!

    ReplyDelete
  4. Anonymous1:45 PM

    nu e pos sa fii asa de babalau si sa il crezi pe Opritza independent. Chiar asha de idioti sa fie locuitorii capitalei??
    Nu pot sa cred ca iarasi are putere Iliescu in Bucuresti. fmm

    ReplyDelete
  5. Anonymous1:48 PM

    apropo, pt asta vei fii boicotat de catre mine o perioada. cel putin pana ajung in tara.
    OPRESCU DOMNE?????? OPRESCU??????

    ReplyDelete
  6. Anonymous4:22 PM

    Me kinda agrees with punkeru. And me kinda termina acum Facultatea de Stiinte Politice :P So me kinda knows these stuff. Dar nah, sa zicem k niciunu nu e asa de rau, dpdv administrativ. Politic...e alta poveste, si poate ca nu va conta :)

    ReplyDelete
  7. oricum am mai multa incredere in oprescu decat in oricine altcineva. plus ca nu degeaba toti angajatii lui de prin spitale il iubesc!

    ReplyDelete
  8. Anonymous7:33 PM

    Ah da! Cu asta sunt de acord! E un ft bun manager de spital, sa stii. Chiar a facut treaba buna la Universitar. Si e un om ok, poate mai ok decat Blaga ( pe Oprescu il cunosc, pe Blaga nu, deci nu stiu precis). Insa 1. nu imi convine orientarea politica a lui Oprescu. 2. In spital nu exista trafic, problema cu parcarile, asfaltari etc.
    Insa cum sa zic, nu e asa o mare tragedie ca a castigat el, cum ar fi fost (imo), spre exemplu, daca ar fi castigat la vremea respectiva Nastase in fata lui Basescu. Alt om, alt caracter. Una peste alta, cred ca ne descurcam si cu Oprescu.

    ReplyDelete