Wednesday, November 28, 2007

The EX-girlfriend

Chiar asa WHAT?!? de ce nu e viata asa simpla?!?
for the record: ei nu i s-a parut o idee atat de buna... e complicat cu fostele-prietene... si ceea ce e ciudat e ca am ramas prieten cu multe din fostele mele (how gay)... hmmm... cele mai bune prietene ale mele sunt FOSTE (you know who you are!) dar de ce fac asta? imi place mie sa-mi complic viata?... poveste lunga... aici stiu exact unde am gresit! nu trebuia sa folosesc o negatie intr-o propunere, in loc sa zic "nu mergem pe la tine?" trebuia sa zic "am putea sa mergem pe la tine!" si poate acum nu eram aici vorbind despre asta! :D Cand auzi o negatie, inconstient iti vine sa raspunzi cu o negatie! Ia incercati! Pare o chestie minora dar cu un impact atat de mare! (cu asta m-a batut la cap o gramada bossu' pana am realizat ca.... CHIAR functioneaza) Faceti diferenta! Eu o s-o testez chiar acum: "maaaaami, nu-mi faci si mie un senviiiis?" "ia misca-ti curu' si fa-ti!" :))) incredibil!

6 comments:

  1. Anonymous7:44 AM

    =))) si julie? :P

    ReplyDelete
  2. Anonymous12:28 PM

    pai... si Julie! :))))

    ReplyDelete
  3. Cat de tare..lasa ma, ca e bine. Daca ai ramas prieten cu fostele, macar poti sa le intrebi cu ce ai gresit, ce n-ai facut bine si tot asa, pana-ti inveti lectia si cand ai s-o intalnesti pe ea, ai sa fii perfect :))))
    Si cand dai sa te bucuri, realizezi ca toti prietenii tai sunt fostele si Ei nu o sa-i convina si o sa te paraseasca :)) si o sa-ti devina amica...si tot asa...
    OMG..cat pot sa aberez ;)

    ReplyDelete
  4. Anonymous7:51 PM

    tocmai ai descris my worst nightmare! si problema nu se pune unde am gresit eu ci unde n-au stiut ELE sa aprecieze!!! :))))

    ReplyDelete
  5. stiu ca fostele tale sunt cele mai bune prietene, pentru fostii mei sunt cei mai buni prieteni, dar cu primul fost (relatie de 1 an si 8 luni) la 4 luni dupa ce ne-am despartit si nu ne-am vazut nu putea sta intro camera cu el fara sa fac ceva, si aici nu ma refer la clatite :)

    ReplyDelete
  6. :)

    hei te-ai plimbat ceva pe blog :)

    ma bucur ca-ti plac "operele" mele

    ReplyDelete