Thursday, November 10, 2011

Rosia Montana

Cu ce va ramane statul roman in urma acestui dezastru ecologic, economic si arheologic? cu 6% din valoarea aurului si argintului de aici, restul va lua drumul Canadei via Rosia Montana Gold Corporation

stati cu ochii pe rosiamontana.org si rosiamontana.net daca vreti sa va implicati in vrun fel.

5 comments:

  1. 6% sau 0% din nimic, cum o fi mai bine?

    ReplyDelete
  2. mai bine nimic! adica nimic pana in momentul in care vom fi in stare noi singuri sa exploatam.

    ReplyDelete
  3. o sa se dea si asta asa cum s-a dat tot din tara asta. au bagat la inaintare treaba cu locurile de munca, cu povestile lor dramatice din clipurile alea de pe la tv. de ce nu spun si restul? de cianuri, de faptul ca le-o dau alora pe nimic? pacat ca lumea pune botul la clipurile alea si o sa zica: uite maica ca e bine, da la lume de munca. aceeasi schema ca acu ceva timp cu parlamentarii mai putini. numai canadieni nu mai venisera sa ne ia din tara.

    ReplyDelete
  4. Unde mai pui ca nu aurul si argintul e buba in extractia asta. Cu cat aurul e mai pur cu atat in jurul lui apar alte metale pretioase in industrie si tot felul de compusi care costa o caruta de bani.

    ReplyDelete
  5. Anonymous1:57 PM

    Cosmin, 0% din nimic = aurul ramane la noi, in siguranta, sub pamant.

    ce preferi? sa iti vinzi masina pe 100 de dolari, sau sa o tii in garaj pana ai bani sa-ti cumperi benzina? (sau, ma rog, pana cand ii trece betia conducatorului... no offence, mr. Basescu)

    Ion, nu-ti pierde speranta, Rosia Montana rezista. Oamenii ies in strada, hai si tu.

    coolcat, fain desen :)

    ReplyDelete