proiecte


Bucuresti ComicsFest este un mic festival de comics si benzi desenate, unde am adunat la un loc autori, expozitii, librarii si edituri de benzi desenate. Prima editie am organizat-o in iunie 2012 cu ajutorul multor prieteni si cu banii din buzunar. Totul a iesit foarte bine si sper sa duc traditia mai departe iar Bucuresti ComicsFest sa devina un eveniment important in calendarul benzii desenate romanesti.

www.bucuresticomicsfest.blogspot.com


www.revistacomics.ro
"RevistaCOMICS" este o revista online dar si tiparita de comics si benzi desenate, (teoretic un fanzin, adica o revista facuta de fani si amatori ai unui anumit domeniu) pe care am lansat-o in 2011 dupa ce am cunoscut tot mai multi autori care se plangeau, pe buna dreptate, de lipsa unei publicatii periodice de benzi desenate. Revista COMICS este menita in primul rand publicarii si promovarii autorilor de benzi desenate, debutanti sau deja consacrati, promovarii publicatiilor si evenimentelor dedicate benzilor desenate.


www.harapalbcontinua.ro

"Harap Alb continua" este probabil ce mai populara revista romaneasca de benzi desenate si ma mandresc cu faptul ca am lucrat la ea inca din stadiul de concept si formare a echipei. Am lucrat timp de 4 ani (2011-2015) ca redactor, storyboard artist, PR si altele.


revistacomics.ro/librarie
Libraria de benzi desenate romanesti este de fapt o rubrica pe site-ul www.revistacomics.ro unde incerc sa adun si sa promovez toate titlurile de banda desenata romaneasca, de la romane grafice si lucrari de specialitate pana la traduceri sau fanzine. Chiar daca fiecare publicatie prezenata aici este comandata direct de la autor sau editura, deci nu se pot comanda toate dintr-un loc, macar exista un loc online unde este prezent mai tot ce inseamna banda desenata romaneasca.

No comments:

Post a Comment