proiecte

Auzite in RATB este o pagina de facebook, nascocita de Alina Simindrescu, unde oamenii care merg cu RATB-ul, si nu numai, trimit replicile memorabile sau intamplarile la care sunt martori. Aici e gazduit si webcomicul cu acelasi nume.


www.facebook.com/AuziteinRATBMakeDaciaGreatAgain s-a nascut din pasiunea pentru istorie in general si pentru daci in mod special. La inceput au fost doar cateva stickere, apoi zeci de modele de tricouri, bluze si cani. Pana acum, vreo 10 ilustratori au desenat cate un model de tricou pentru MakeDaciaGreatAgain, le gasiti pe toate aici: [shop]


www.facebook.com/MakeDaciaGreatAgain
shop: ruvix.ro/categorie-produs/make-dacia-great-againBucuresti ComicsFest este un mic festival de comics si benzi desenate, unde am adunat la un loc autori, expozitii, librarii si edituri de benzi desenate. Prima editie am organizat-o in iunie 2012 cu ajutorul multor prieteni si cu banii din buzunar. Totul a iesit foarte bine si sper sa duc traditia mai departe iar Bucuresti ComicsFest sa devina un eveniment important in calendarul benzii desenate romanesti.

www.bucuresticomicsfest.blogspot.com


www.revistacomics.ro
"RevistaCOMICS" este o revista online dar si tiparita de comics si benzi desenate, (teoretic un fanzin, adica o revista facuta de fani si amatori ai unui anumit domeniu) pe care am lansat-o in 2011 dupa ce am cunoscut tot mai multi autori care se plangeau, pe buna dreptate, de lipsa unei publicatii periodice de benzi desenate. Revista COMICS este menita in primul rand publicarii si promovarii autorilor de benzi desenate, debutanti sau deja consacrati, promovarii publicatiilor si evenimentelor dedicate benzilor desenate.

www.harapalbcontinua.ro

"Harap Alb continua" a fost probabil ce mai populara revista romaneasca de benzi desenate si ma mandresc cu faptul ca am lucrat la ea inca din stadiul de concept si formare a echipei. Am lucrat timp de 4 ani (2011-2015) ca redactor, storyboard artist, PR si altele.

No comments:

Post a Comment