Friday, August 23, 2024

Bucuresti ComicsFest 2024


Pe 7 si 8 septembrie Bucuresti ComicsFest strange la un loc cat mai mult din ce inseamna comics si benzi desenate in Romania: in expozitie vor fi prezentate cele mai noi proiecte, Aleea Artistilor, standuri edituri si colectionari de benzi desenate dar si caricaturi si animatii autohtone. Programul celor doua zile va fi plin de ateliere, prezentari si dezbateri, sesiuni de live drawing plus cateva surprize! Nu vor lipsi nici anul acesta Premiile Bucuresti ComicsFest!

Evenimentul are loc in deja traditionala locatie COMICS CLUB de pe Nerva Traian nr.4, intre orele 11:00 si 19:00. Bucuresti ComicsFest este un eveniment independent sustinut financiar si logistic chiar de comunitatea autorilor de benzi desenate si dupa 7 editii cu intrare gratuita, cheltuielile evenimentului au ajuns sa impuna introducerea biletului de intrare. Speram sa nu se sperie nimeni de 21 de lei (online) sau 25 de lei la locatie! Copiii sub 12 ani au accesul gratuit. Ne vedem la Bucuresti ComicsFest!

Cumpara bilet: [link]
Event facebook: [event]

Wednesday, August 21, 2024

sosetele scurte are OUT

 

dragi mileniali si alti oameni normali, tin sa va anunt ca sunteti extra batrani, uncool, cringe si skibidi pentru ca la capitolul drip nu sunteti rizz deloc, no cap! trendsetterii sigma, adica influencerii Gen Z, de pe tiktok bineinteles, au decis ca sosetele scurte, infamele "ankle socks", sunt un big fashion no-no si un simbol al generatiei milenialilor (nascuti intre '81 si '96). asta venind din partea generatiei care crede ca e sigma (cool) sa mergi in papuci pe strada, la mall, in club etc

Auzite in STB

work in progress: "Imagini din trecut. Holocaustul in Romania"

lucrez de zor la ultimele cateva pagini ale proiectului "Imagini din trecut. Holocaustul in Romania". ne pregatim de a zecea expozitie, de data asta in Timisoara iar la toamna urmeaza album si speram expozitie in Bucuresti

bronz


Auzite in RATB/STB

webcomicul Auzite in RATB/STB a depasit 300 de episoade, 130.000 de fani pe facebook si 10.000 pe instagram. urmariti-ne pentru mai multe retete:

www.facebook.com/auziteinSTB

www.instagram.com/auziteinstb

Wednesday, August 14, 2024

Golan Duck - runda 2

Golan Duck e aici! Suntem la a doua tranșă de 10 exemplare printate 3D, 11 cm înălțime și pictate manual de Hobby Custom. Fiecare figurină e numerotată și vine la pachet cu un set de stickere și o mică revista de comics care spune povestea lui Golan Duck, totul într-o cutie la fel de simpatică. Și sunt 5 tipuri diferite de tatuaje pe brațul ratoiului neprietenos. Doar 5 exemplare mai sunt disponibile așa că sunați acum! Detalii [aici] pentru cum se comandă:

filozo...


Auzite in STB


litoral


din portofoliu

ilustratie mai veche pentru un cardgame. mai multe [aici]

trend


"Imagini din trecut. Holocaustul in Romania" la FIBDI Bv

weekend-ul viitor voi fi la Festivalul de Benzi Desenate Istorice Brașov prezentand un proiect de benzi desenate istorice prezent in 10 orase din Romania, pana acum cateva zile cu expozitii in 3 orase simultan: Oradea, Cluj si Baia Mare cu un subiect din pacate foarte controversat mai ales in climatul actual...

Tuesday, August 06, 2024

Obelix pentru Grafic

 


participa la Bucuresti ComicsFest

 

 Pe 7 si 8 septembrie strangem cat mai mult din ce inseamna comics si benzi desenate romanesti la o noua editie Bucuresti ComicsFest la Comics Club (Nerva Traian nr. 4). Daca vrei sa participi cu stand sau la Aleea Artistilor, daca vrei sa fii voluntar sau ai o propunere de activitate poti scrie la comics[arond]revistacomics[punct]ro. Mai multe detalii in curand!

Auzite in STB


news


 

Monday, August 05, 2024

7 si 8 septembrie @ComicsClub


Sunteti pregati pentru editia nr. 8 a Bucuresti ComicsFest? Ne vedem pe 7 si 8 septembrie la Comics Club (str Nerva Traian nr.4) cu expozitii de comics, webcomics si benzi desenate, caricaturi, Aleea Artistilor, live drawing, ateliere si animatii. Mai multe detalii in curand!

Pana atunci puteti revedea aici cum a fost la editia din 2022: