Wednesday, September 21, 2016

Bucuresti ComicsFest 2016

Ai crescut cu benzile desenate din Pif, Mickey Mouse sau Mihaela? Sau de abia acum ai pus prima data mana pe o revista de benzi desenate? Esti un fin cunoscator, a se citi obsedat, al celor mai noi scenarii si trenduri din lumea supereroilor sau doar iti place sa te delectezi din cand in cand cu cate un webcomic amuzant? Cauti benzi desenate pentru copii sau comics underground pe care nici autorul nu le intelege? Nici nu conteaza! Oricum esti invitat la Bucuresti ComicsFest 2016, evenimentul unde incercam sa iti aducem la un loc cat mai mult din ce inseamna benzi desenate in Romania: reviste, albume, romane grafice, webcomicuri, autori profesionisti si desenatori amatori. Avem peretii plini de benzi desenate si un program incarcat de ateliere si sesiuni de live drawing, din ora in ora poti urmari cate un artist cum deseneaza si daca esti foarte-foarte cuminte, poti pleca acasa cu un autograf!

Ne vedem pe 1 si 2 octombrie la Epic Bar, pe strada Coltei nr.50, pentru editia cu numarul cinci a Bucuresti ComicsFest. Intrarea libera!

Mai multe detalii si programul evenimentului aici: bucuresticomicsfest.blogspot.com 

1 comment:

  1. Salut, am o mare rugăminte la tine, încerc să vând câteva bannere publicitare de pe Bloguri în scop caritabil, au acceptat ideia mea de a ceda un loc de banner pe Blogurile lor, la ora asta am vândut pe Prințesa Urbană, Viktor Kapra, Stelian Muscalu.ro, Blogatu.ro și Groparu, dar mai sunt nume mari în listă cabral.ro, Marius Matache, MANAFU, cosmintudoran.ro, bazavan.ro, patraru.ro, adihadean.ro, petreanu.ro, ect. Am nevoie de ajutor, promovare, ect. ajută mult cu like and Share, pentru a reușii, banii obținuți vor fii folosiți pentru a cumpăra cărucioare electrice second celor cu dizabilități grave, vezi la mine pe Blog.
    http://zoltybogata.ro/acuma-va-rog-sa-ma-ajutati-sa-vand-aceste-bannere-publicitare
    Dacă poți să mă ajuți, maș bucura foarte tare. Multă sănătate
    P.S. Dacă poți, ar ajuta mult să-mi cedezi un spațiu publicitar și la tine.

    ReplyDelete