Thursday, May 21, 2015

A fost Iasi ComicsFest 2015

Pentru al doilea an consecutiv Iulius Mall din Iasi a fost gazda perfecta pentru un eveniment colorat si plin de benzi desenate. Iasi ComicsFest a crescut fata de editia trecuta: mai mult spatiu de expozitie, mai multe standuri si in primul rand mai multi vizitatori. Daca anul trecut, evenimentul s-a bazat mai mult pe oamenii aflati oricum prin mall, anul acesta am fost surprinsi de cat de multi au venit special, ba chiar foarte hotarati cautand o revista anume sau un album anume. Asta e un semn bun ca sunt din ce in ce mai multi oameni interesati de benzi desenate. Multumim pentru participare editurii Adenium, The Walking Dead si Lex Hobby Store cat si Posca pentru markerele folosite la desenul de proportii mari care s-a dovedit o atractie deosebita.
In expozitii au fost prezentate mare parte din ce inseamna benzi desenate romanesti la ora actuala de la reviste si albume proaspat lansate la webcomicuri si bloguri dedicate. Mai multe poze vedeti aici si aici

Multumim foarte mult celor care ne-au vizitat si celor care s-au implicat in pregatirea si promovarea evenimentului si nu in ultimul rand, multumim Iulius Mall pentru primirea cu bratele deschise.

No comments:

Post a Comment