Tuesday, March 17, 2015

HAC!BD anunta o noua revista de benzi desenate


In 2012,  Editura HAC!BD lansa pe piata revista "Harap Alb continua", care s-a impus in scurt timp ca singura revista profesionista de benzi desenate din Romania. Ajunsa la numarul 15, revista apare neintrerupt la fiecare doua luni iar numarul de cititori a crescut de la o editie la alta, de la un eveniment la altul. Inca de la prima aparitie, fanii au cerut  ca revista sa apara lunar, insa procesul complex de productie si atentia la detalii impun ca cel putin pentru moment, revista sa isi mentina aceeasi constanta in aparitii. Si pentru ca vrem sa ne facem fanii fericiti am venit cu o solutie: o NOUA revista de benzi desenate: "Tinerete fara batranete" sau pe scurt TFB.

Ne-am inspirat tot din basmele romanesti doar ca de aceasta data, lucrurile au luat o intorsatura... SF.  Spre deosebire de univesul HAC, acum nu mai avem de a face cu monstri, grifoni si vrajitori ci cu mutantinave spatiale si tehnomagi. Fat Frumos, pe care il stiti din basmul lui Petre Ispirescu, rataceste acum pe o motocicleta zburatoare intr-o lume postapocaliptica in cautarea remediului ce poate salva omenirea de la disparitie: tinerete fara batranete si viata fara de moarte!

Scenariul este scris de acelasi Marian Coman, un apreciat scriitor de science-fiction, care impreuna cu editorul Mihai Ionascu, dezvolta universul HAC si mai nou cel din TFB. Lumea imaginata de cei doi, prinde viata prin desenul lui Bogdan Chelaru, care a mai semnat printre altele romanul grafic HERBs, lansat anul trecut la EastEuropeanComicCon.

Mai multe nu va divulgam acum ci va invitam sa urmariti pagina de facebook si sa va inscrieti la newsletter [aici]

No comments:

Post a Comment