Wednesday, January 02, 2013

New & sexier blog

Din 2006 de cand am blogul, nu am facut nimic altceva decat sa postez, asta deorece pentru mine continutul e mai important ca ambalajul, cu toate astea a venit timpul pentru un binemeritat facelift.

Ce e nou pe blog, inafara de headerul foarte sexy? Acum poti sa dai "older posts" si sa te duci in urma oricat, avem si searchbox care pare sa functioneze, avem si cloud cu categoriile de pe blog (cele mai multe postari fiind in categoriile scc comics si sex jokes, bineinteles). Avem si cateva pagini noi: despre (un CV al ilustrului autor), rubrici (cele mai importante tag-uri), proiecte (unde sunt prezentate proiectele mele) si freelance (cam ce lucrez eu ca freelancer)

In rest, acelasi umor rafinat si inteligent cu care v-am obisnuit. Sper sa va placa noul look si daca aveti sugestii, va ascult.

6 comments:

  1. Ma bucur ca am descoperit blogul tau! Am ajuns aici gratie revistei si presimt ca am sa revin cu fiecare ocazie posibila.

    Kudos pentru arta ta, it owns :) Avem nevoie de pasi mari in cultura pop romaneasca, iar oamenii ca voi sunt nu doar necesari, ci imperativi progresului.

    ReplyDelete
  2. cand te muti pe domeniul tau? :D

    ReplyDelete
  3. @Ovidiu Manciu merci mult pt incurajari si multumim si pentru recenzia la "Harap Alb continua" ;)

    @astamicu o sa ma mut pe domeniu propriu cand o sa se inchida blogger :))

    ReplyDelete
  4. frumos dom'ne, frumos

    de cand cu ziarul compact e musai sa intru zilnic

    ReplyDelete
  5. stefan10:39 PM

    Urmaresc acest blog de aproape un an si jumatate si pot sa spun ca m-a vrajit inca de prima data cand l-am vazut!Continua tot asa Octav, asa cum ne-ai obisnuit!Sugestia mea ar fi ca sa faci un fel de poveste cu pisica ce e cool si fumeaza-cea de pe blog.....cam cum e in 7 seri....ce zici?

    ReplyDelete
  6. multumesc mult pentru apreceri!

    @stefan un serial cu pisica cool care fumeaza ar fi binevenita, personajul deja exista mai trebuie facute scenarii. probabil se va intampla la un moment dat :)

    ReplyDelete