Monday, April 30, 2012

FREE COMIC BOOK DAY - 5mai2012


RevistaCOMICS.ro aduce pentru a doua oara in Romania ZIUA BENZILOR DESENATE GRATUITE (preluata de la americani si a lor FreeComicBookDay).

Cele mai tari locatii unde sambata, 5 mai, se vor distribui benzi desenate GRATUITE sunt in Bucuresti: Anthony Frost English Bookshop (Calea Victoriei nr. 45, galeriile Kretzulescu, zona Sala Palatului),  Carturesti Verona (str. Arthur Verona 13-15, langa Cinema Patria) si Galeria SAINT INK (str. Doamnei nr.3, langa Biserica Doamnei) dar si in Iasi (Libraria Carturesti - Str. Tudor Vladimirescu nr.2, Iulius Mall, et. 2), Timisoara (Libraria Carturesti - Strada Mercy, nr.7) si Cluj (Libraria Carturesti, parter Iulius Mall, str. Alexandru Vaida-Voievod, nr. 53-55).

Evenimentul a fost facut posibil gratie partenerilor Revistei COMICS: MakeMeHappy.ro, MangaShop.ro, ComicBookCity.ro, Libraria Engleza Anthony Frost, Carturesti si Galeria Saint Ink.

Atentie: oferta de reviste gratuite este valabila in limita stocului disponibil! 

5 comments:

  1. Păstrează una și pentru mine !

    ReplyDelete
  2. Anonymous3:09 PM

    Stocul disponibil insemnand ce?

    Avand in vedere cat costa un comic book la Anthony F, de fapt cat costa in general, nu ma astept ca fiecare locatie sa aiba mai mult de 50 de bucati (cu indulgenta) si eventual toate la fel.

    ReplyDelete
  3. ai ghicit! fix 50 de exemplare vor fi disponibile per locatie si anume o editie speciala a Revistei COMICS

    ReplyDelete
  4. Anonymous5:43 PM

    foarte tare desenul afisului! cine l-a facut?

    ReplyDelete
  5. ionut popescu este autorul desenului de pe afis, desen pe care il gasesti si pe coperta editiei speciale a revistei (care va aparaea curand si pe www.revistacomics.ro)

    ReplyDelete