Tuesday, October 25, 2011

Salonul European de Banda Desenata


Salonul European de Bandă Desenată, ediţia a II-a

București ar putea aspira, în luna noiembrie, la statutul (încă  neoficial) de Capitală europeană a benzii desenate. Inițialele „BD“  sînt, în contextul Salonului, un exemplu de „2 în 1“: inițialele care  desemnează banda desenată pot semnifica și bogăția și diversitatea  proprii acestui fenomen la nivel european. Bogăție și diversitate pe  care centrele culturale bucureștene reunite  o celebrează în această toamna la cea de-a doua ediţie a Salonului  European de Bandă Desenată, la Anexa Foto, galeria Muzeului Național de  Artă Contemporană din Calea Moşilor nr. 62-68.

Deschiderea oficială a Salonului va avea loc joi, 3 noiembrie 2011, ora 18.30, în prezenţa mai multor personalităţi culturale.

Timp de două săptămâni și jumătate, în perioada 3-20 noiembrie 2011, cu  mic cu mare, amatori şi profesionişti sunt invitaţi să viziteze peste  15 expoziţii internaţionale, să participe la ateliere de creaţie, la  întâlniri şi discuţii cu artişti apreciaţi din Belgia, Cehia, Franţa,  Germania, Grecia, România, Portugalia şi Ungaria.

Pe iubitorii de BD îi mai aşteaptă şi numeroase alte surprize!

Mai multe informatii: www.icr.ro


No comments:

Post a Comment