Saturday, July 02, 2011

Noua ordine mondiala

Aceste marturisiri ale unui mare mason aflat pe patul de moarte sunt cat se poate de reale si puteti afla mai multe de [aici]

Este adevarat ca in 2012 va fi "sfarsitul lumii" dar nu pentru ca ne va lovi vreo cometa (desi nici asta nu e exclus) ci pentru ca lumea asa cum o stim se va intoarce cu fundul in sus: dolarul se va prabusi, la fel si EURO (Germania deja tipareste marci!), China va deveni cea mai mare putere (deja detine 90% din toate mineralele rare din lume si produce 80% din componentele armelor americane), haosul din Orientul Mijlociu se extinde usor-usor iar cand va cadea si casa regala din Arabia Saudita atunci totul va scapa de sub control, va izbugni un razboi ce se va extinde si va aparea o noua moneda mondiala sustinuta in aur.

Ce putem face? Mai nimic... Poate doar sa cumparati aur si argint, pentru ca la un moment dat banii nu vor mai avea nici o valoare si oricum e o investitie buna - pe termen lung pretul aurului si argintului nu poate decat sa creasca (din 2008 pana acum pretul aurului a crescut cu 200%).

Mai multe despre noua ordine mondiala pe: theworld-we-live-in.blogspot.com

2 comments:

  1. Olahus1:23 PM

    Ca jurnalist am invatat care importanta citarii sursei. Blogul pe care il dai in link nu citeaza nici o sursa privind spusele masonului. Da linkuri care sa SUSTINA ideile vehiculate, dar de unde stim ca povestea cu confesiunea "masonului batran" nu e doar o poveste inventata, inspirata din evenimente actuale?

    ReplyDelete
  2. Din ce am inteles eu din acest articol sinteza, autorul a facut referire la o serie intreaga de articole pe care le-am scris pe blog. Astfel incat dintr-un singur articol e mai dificil de ajuns la o privire de ansamblu. Tocmai de aceea pe parcursul derularii evenimentelor a fost descoperita si identitatea "faimosului" mason - in persoana lui Ken Fromm, un membru al conducerii de la Richfield Oil, fapt care l-am consemnat intr-un alt articol ulterior. Pentru alte detalii va stau la dispozitie.

    ReplyDelete