Tuesday, May 17, 2011

Salon de Benzi Desenate @ Constanta

poster de Vali Ivan

Salonul International al Benzii Desenate a a juns la editia a XXI-a si anul acesta se desfasoara in perioada 3-5 iunie la Muzeul de Arta din Constanta.

Invitati de onoare: Jean-Claude Denis - Franta, Fabio Ruotolo si Mario Cecchia - Italia, Alexandru Ciubotariu, Vali Ivan, Radu Cletiu si scriitorul Ion Manolescu. Invitati speciali: Adrian Cioroianu, Paul Laffont. La aceasta editie se vor lansa 10-12 noi publicatii BD romanesti, albume si reviste, desenate de Puiu Manu, Livia Rusz, Vali Ivan (4 noi titluri!) Alexandru Ciubotariu, Ionut Popescu, Serban Andreescu, Octav Ungureanu, Mihai Grajdeanu. Ion Manolescu va prezenta noua sa carte "Benzile desenate si canonul postmodern", editura Cartea Romaneasca.

Va fi prezenta si Revista COMICS cu expozitie si cateva surprize!

2 comments:

 1. deja am trimis o banda pentru concurs...abia astept!

  ReplyDelete
 2. Damn!
  Cine spune ca airsoftul si comics-urile n-au nimic in comun se inseala. De ce oare nu-mi pot onora ambele pasiuni?!? Pentru ca Salonul International de BD are loc pe 3-5 iunie, exact cand Clubul de airsoft "Beretele Rosii" Vrancea (la care sunt si membru fondator) isi face intrarea in comunitate printr-un
  eveniment de talie nationala
  Asta e... poate data viitoare.

  PS. Ca sa nu mai vorbesc ca n-am fost la Free comic book day pe motiv de botez... :((

  ReplyDelete