Saturday, July 26, 2008

Name that character

Oare cum o chema pe aceasta fermecatoare domnisoara ce mi-a desfatat privirea pe o plaja din Mamaia? Eu as spune ca o cheama Costela aka "The Bitch from the Beach" Voi cum credeti ca o cheama?

Death in the dust

Thursday, July 24, 2008

Daca nu e, nu e!

De-a lungul timpului, omul se mai schimba, unii isi tund pletele sau isi lasa barba iar altora le apar burti sau le dispare gatul! :)))))

Tuesday, July 22, 2008

Disney housewives

Ati recunoscut toate personajele?

NAKED Monday ep. 21

Cu ocazia acestui desen cu astronauti si planete, Bursuk (aka Bursukul Neprielnic) ma informeaza de existenta unei a zecea planete in sistemul nostru solar. Se pare ca sumerienii au descoperit-o si studiat-o cu mult timp in urma si de abia acum stiinta moderna i-a ajuns de la urma. Planeta se cheama Nibiru (in traducere din sumeriana: "Planeta Zeilor") si reintra in sistemul nostru solar o data la fiecare 3600 de ani (NASA si alte centre de cercetare confirma mai mult sau mai putin aceste lucruri), mai mult de atat, cica la data de 21 decembrie 2012, cand se va implini un nou ciclu, aceasta micuta planeta va fi atrasa de gravitatia in schimbare a Pamantului si va intra in coliziune cu acesta, cauzand bineinteles sfarsitul lumii(link)! Vizionare placuta!

Monday, July 21, 2008

ADfel 2008

ADfel 2008 - Festival de publicitate neconventionala
25-31 august 2008 - terasa "La motoare"
www.adfel.iqads.ro

Salvati orice!

Daca reprezionti o organizatie de mediu, un teatru, un muzeu, o asociatie sau un institut cultural, un gand de bine sau o cauza sociala, trimite pana la 1 august idei de promovare la contact@IQads.ro iar cele mai neconventionale dintre ele vor putea fi vazute la ADfel 2008.

Thursday, July 17, 2008

Wednesday, July 16, 2008

Wednesday COMICS

Presenting: XKCD

Pana acum m-am ferit de webcomicurile astea din linii si cerculete pentru ca mie unul mi se pare ca isi pierd din farmecul unui comic adevarat, dar acest desen din seria numita XKCD (nici eu nu ma prind) chiar arata foarte bine iar glumitza e si ea reusita. Multumesc arici ca mi-ai trimis linkul.

Big girls


Wee wee (sau scurgeri de ulei)

Drumul spre mare

Fata de anul trecut, drumul spre mare a fost o nimica toata! dar tot ne-am ratacit prin Constanta. aventura de anul trecut: [aici]

Tuesday, July 15, 2008

Comics Online - FerroCity

Image Comics, un magazin online de reviste de benzi desenate ofera gratuit cititorilor primele numere ale unor serii. Eu am inceput sa citesc Ferro City.

Mai multe reviste de benzi desenate gratuite: [aici]

La maaare, la soooare

Weekendul asta am fost la mare, unde m-am mai prajit putin. Foarte mult soare, inghesuiala, multe urate pe plaja si ochelari noaptea la party. Am cules o gramada material, totul e sa am si timp sa desenez si sa postez. Pana atunci va las sa va relaxati cu niste Cafe del Mar:

Wednesday, July 09, 2008

Wednesday COMICS

Presenting: BC






















All rights reserved @ Creators Syndicate.inc
mai multe episoade gasiti [aici]

Back again

M-am intors! :) unde am fost? nicaieri! pe ici pe colo... si nicaieri. am fost prins cu alte, deloc importante, timpul zboara cand te pierzi in micile placeri ale vietii si fara sa-mi dau seama a trecut o saptamana si ceva de cand imi tot neglijez copilul (adica blogul) si prietenii virtuali. Multumesc pentru griji si intrebari, smokingcoolcat, nas si octav s-au intors! Trei intr-unul, oferta valabila in limita stocului disponibil. PS: Love the world: